onsdag 13 maj 2009

Det blev ingen rapportering

Alma Ekman, Anders Berggren och Emma Redeskog, pressbilder

Någon mer som letade efter bilder från Beckmansvisningen i måndags? Och som inte hittade något, förutom slumpmässiga axplock på några ställen? Som noterade att ingen faktiskt verkade bry sig?

Det är då som det blir så tydligt, som alla modeföreläsningar man har gått till på Nordiska museet och Stockholms universitet, där man på förväg kanske tänkt sig en crowd bestående av vissa människor, med liknande referensramar och i samma ålder och så vidare, alla dessa som
är så intresserade av mode, för att sedan upptäcka att det som vanligt bara är den sedvanliga skaran kulturtanter där plus en själv?
Ingen skriver om Beckmansvisningen, kanske var vissa där, men uppenbarligen är det få som bryr sig om att skriva ett ynka blogginlägg om det. För oss som inte hade möjlighet att gå– ingen rapportering, få bilder, ingen kritik, inga tankar om Sveriges modeframtid yada yada. Jag hatar verkligen att klaga, det är inte tanken med den här bloggen heller, men ibland är det så uppenbart att det som intresserar läsarna, och bloggarna därmed, är shopping. Kan man köpa kläderna som visas på Beckmans någonstans, nä, va?

Har hittat lite på nyheter 24 och på Lisa c på Rodeo

6 kommentarer:

haylin sa...

i love these, really beautiful design:D

Anonym sa...

They're yours for 45678907576543 Swedish kronor.Mr Posh

filippa sa...

Personer som är intresserade av mode, är intresserade av mode bara så långt som de kan sträcka ut handen, eller stoppa den i fickan på sin för dagen uttänkta outfit. Här är jag! Om kläderna inte är köpta och hänger på en själv så varför tänka på mode som något mer än bara kläder? Eller en identitets kappa?

Det kanske räcker med de två (?) som har rapporterat och brytt sig. Bättre en fågel i handen än tio i skogen?

Anonym sa...

Den andra tjejen på rodeo har skrivit om det. men alldeles för långt, vem orkar läsa.

fatima sa...

Jag var faktiskt där på Beckmansvisningen, kolla in min blogg om du vill se på bilder och på vad ja tyckte var finast.

Sanna Samuelsson sa...

Filippa: jag är bara ledsen över att det är så få som just bryr sig, eller så?

Anonym: man orkar, så långt är det väl inte, haha.

Fatima: fint, ska kolla!