onsdag 25 mars 2009

Låta ödet styra

Jag är lite trött på internet. Jag är trött på shopping också. Är gärna trött på shopping– har någon slags from förhoppning om att kunna resa mer genom att dra ner på blus/byx/sko/omotiverad accessoar-kontot. Försöker låta ödet styra stilen lite just nu, hittade en benvit trikåtröja på mitt golv av okänd härkomst, till det matchade jag en väst som tillhör min roomie och som av någon anledning befinner sig på mitt klädhäng. Jag hittade ett kopparörhänge på marken utanför mitt hus, låg bredvid lite olika sminkattiraljer, de fick vara men örhänget fick följa med. Man kan desinficera och så, eh.

Ett tips om man vill spara pengar genom icke-shopping– gå in på Beyond Retro. Mängden och mixen av tyll, billiga material, konstiga festklänningar och gamla indiehits kan få vem som helst att vilja gå hem och läsa en bok.

6 kommentarer:

lil'elin sa...

Sanna - jag har en konsumtionsfri månad just nu. Kanske det bästa jag gett mig in på. Livet ter sig absolut bättre.

Emma Samuelsson sa...

den benvita trikåtröjan är min!! ge tillbaka, det är ju mitt enda basplagg haha:(

Sanna Samuelsson sa...

Elin, hur fungerar det? Antar att mat är okej, men hur är det med öl etc? :D

Emma; öh..... jag tror verkligen inte det är din.... Haha, ångrar att jag skrev det här nu.

lil'elin sa...

Okej, den konsumtionsfria månaden sträcker sig mest till prylar man kan ha på sig. har dock köpt strumpor vilket kändes nödvändigt. Öl får man dricka. Nästa steg är att inte köpa nån inventarie till mitt nya rum.

Join the caravan!

Anonym sa...

Heja Sanna!!!!

kajsa sa...

haha, beyond retro har ju öppnat här i gbg nu så jag gick dit men det funkade prcis som du skrev, det var så mkt överallt att jag bara jaha...o gick hem utan att köpt nånting.