måndag 16 mars 2009

...

Sports Wear. Min värsta kategori kläder alltså, varför, liksom? Jag blir arg/rädd/ledsen/får gåshud av att gå in i sportaffärer och se alla dessa klädrack med praktiskt/fräckt.
Ännu en världsförsämrande sak att beskylla det stora landet i väst för.

Revidering; vid närmare eftertanke, kan acceptera riktiga motionskläder. Men alla dessa kläder som människor går runt i sammanhang som egentligen inte är sportrelaterade? Alltså vindjackor, sportbyxor, mjukisbyxor, kepsar, gympaskor? Förstår inte.

5 kommentarer:

Andreas sa...

Här måste jag säga emot. Har du någonsin försökt träna i mjukisbyxor och sen jämfört det med state-of-the-art Adidas sportswear? Kan avslöja att man förgås av svett i mjukisar men är i princip svettfri i sportswear.

Och det är faktiskt rätt jobbigt att springa i flygiga kläder.

*tycker detta är viktigt*

Sanna Samuelsson sa...

hhahahha, vänta, måste skriva om den här kom jag på nu. Vänta!!!

*avslöjad sportfobiker*

Philip sa...

Alltså, vindbrytare finns ju också i mer stiliga varianter än plastpåsarna du antagligen tänker på.

Men när du ändå är igång, varför inte raljera lite över performance wear? Det om något är ju minst lika ohett som översminkade tonårsbrudar i fladdriga mjukisbrallor en fredagskväll på tuben.

Sanna Samuelsson sa...

haha, men det är lite det jag menar. Kan inte termerna bara. Alltså mkt av kläderna på intersport eller whatever köps nog av människor som använder dem till vardags?

Nike L sa...

välkommen till rättvik. här är det bara fräcka t-shirtar från skate/snowboardmärken som går hem. de ultimata skateskorna(typ gravis eller etnies)och keps. mycket är inspirerat av nutida hiphopmode fast ingen lyssnar riktigt på hiphop. det här modet börjar vid 12-13 års åldern och fortsätter upp till ca 30 årsdagen (hos vissa).

ruinerade föräldrar då byxorna går på över tusenlappen och skorna likaså, t-shirtarna ligger på ca femhundringen. kanske ett helt ok pris om man tjänar egna pengar, men för 12-14åringar som gillar att klättra, slåss, brottas och flänga runt så blir det bara slit & släng.

puss och fin blogg du har.
/N