lördag 30 januari 2010

Breaking News

"Jag ska vara reporter på Sthlm Fashion week! ;)

Juste!

Nu på måndag ska jag vara med i Aschberg igen.. ;) Vi ska prata om mode och jag ska vara reporter på Stockholm Fashion week för kanal 8.. ;) Spännande va..? Taxin kommer till mig halv 10 och ska vara vid Berns klockan 10 för att börja filma! Vi ska vara backstage såklart så ska jag kolla runt och dömma kläder/desigerns.. Roligt va?! Dock har jag ingen aning om vad jag ska säga i tv kameran.. Ska bland annat snacka med Desigern Daggmar!"


Kissie är tydligen anlitad av TV8 som reporter på Stockholm Fashion Week. Enligt uppgift ska hon fungera som någon form av recensent. Faktiskt svårt att inte se detta som någon form av trött pr-koncept. "Gu, va kul om vi låter Kissie recensera typ, öh, Acne. Liksom, hon är ju bara klädd i Ed Hardy annars" *tvinnar reklamarmustachen*

5 kommentarer:

sofia sa...

hahahaaaaaaaaaaaahhaahahahaahhhhhsshaahaaahahahahaahshaahhaahahaaahahahaah

tycker jag

B sa...

"Designern Daggmar". HAHA.

Adam sa...

Hah, läste snabbt och fick först intryck av att DU skulle hänga backstage med kameran. Efter en rad random sammanträffanden har jag nämligen fått i uppdrag att blixtsnabbt förmedla kläder och hålla moralen uppe mellan catwalk-sessionerna. Sällskapet kunde ha blivit gott, tänkte jag, men istället får man alltså spendera dagen med en blondlockig terminator.

Sanna Samuelsson sa...

Haha, men jag kommer faktiskt vara där, men i Bons regi, och inte TV8:s... Kom fram och hälsa, adam, vem du nu är!

Adam sa...

Trevligt! Verkar dock väldigt icke-glamoröst få spendera hela kvällen i garderoben, det lär inte lämna mycket över för socialiserande.