måndag 30 juni 2008

Starka kvinnor etc.

Jag har kommit fram till att min fascination för modevärlden är väldigt nära sammankopplat med min fascination för starka kvinnor. Kvinnor på alla plan av modebranschen; Anne Demeulemeester Rei Kawakubo, Cathy Horyn, Carine Roitfeld och så vidare. Har liksom inget till övers för varken Valentino eller Lagerfeld. Inte så att jag positionerar mig mot dem heller, är bara inte så intresserad. Det finns för mig något tydligt lockande i en värld mestadels styrd av kvinnor och homosexuella män, verkar det som.

Såg en ung kvinna på stan idag, iklädd jeans med vita och gröna stringtrosor över. Ett helt eget tolkande av synliga underkläder-grejen som varit på tapeten ett tag, tänkte jag.

För övrigt har jag besökt Carl och Carin Larssons gård i Sundborn i Dalarna. Tror jag kommer återkomma till Carin Larsson och hennes liv och konst senare. Ännu en cool brud!

4 kommentarer:

Emma sa...

haha roligt med stringtrosorna...

det måste verkligen inte ha sett särskilt sexigt ut?
med tanke på att trosorna säkerligen inte låg helt slätt-utan i veck, och själva bakstycket på trosan kan väl inte ha delat rumpan i två- utan mest bara legat där.
eller?

*dont be afraid of crazypanties*!

A to the izzo sa...

Åå Larsson-gården är fin. Ska dit om en vecka, tjoho!
Spännande blogg förresten. Har börjat ta mode lite mer seriöst än att bara lacka på den överdrivna konsumtionen dess förespråkare brukar stå för.

Anonym sa...

Du är faktiskt helt fantastisk, jag slås av det gång på gång. Jag älskar det du skriver, c'est tout.

Sanna Samuelsson sa...

Åh tack tack tack! Ska göra mitt bästa för att upprätthålla intresset :)