tisdag 18 november 2008

Sköna tjejen

Är det möjligt att det kommit en sorts kvinnlig motsvarighet till den sköna killen? Tänker på alla dessa tjejer(i och för sig ca 10 år yngre än den manliga motsvarigheten) som har trasiga strumpbyxor, någon gammal skinnjacka, och som är snygg ändå? Som hankar sig fram på lite olika grejer; spelar skivor, modellar, skriver blogg? Och som faktiskt inte verkar bry sig så mycket? Äntligen, i så fall!

4 kommentarer:

Jourtor sa...

hurra!

mvh / deejay

Jakob O sa...

Haha. DU kan bli henne. Sen får du skaffa en hypersnäll och prydlig kille i skjorta som kan betala dina räkningar, nojja över ditt (och sitt eget) liv. Se även till att vara otrogen. Det är sånt som skööööööööööna tjejer/killar gör. Jag kan coacha dig utan extra kostnad

Sanna Samuelsson sa...

Glöm inte att han ska vara modell också... hmm, kan bli svårt att hitta. Att vara otrogen är ju egentligen en självklarhet, vem kan motstå någon så skööön?
Får själv inte glömma att ha smutsigt hår heller, har förstått att det är en viktig del av identiteten.

Philip sa...

När kommer osköna tjejen till Sverige? Jag har ännu att finna en kvinnlig workoholic som sover max 5 h per natt och ändå får anställda på Socialstyrelsen att känna sig ännu mer missnöjda med sina liv.

Stina Honkamaa kan ju fan inte vara den enda?