torsdag 28 mars 2013

PRESSMEDDELANDE: DISKO D Disko Dumpling den 28e mars presenterar:

The Betlehem Beard Corporation
Nicola Bergström Hansen
Marlena Lampinen

Disko Dumplings Dansande Demos (cd-r)

*
Disko Dumpling är en klubb som sedan drygt ett år tillbaka huserar på Bamboo Garden på Åsögatan i Stockholm. Sedan starten har det kommit att bli en plats för livemusik, filmvisningar, konst, dans och dumplings. En mötesplats för unga stockholmare i klassisk sino-svensk miljö. För att fira sitt första år inleder de 2013 års säsong av dansanta dumplings med att släppa en samlingsskiva med demos av lokala artister på en exklusiv cd-r.

Disko Dumplings Dansande Demos är en samling med autentisk musik från hela regionen. Den består av handplockade band och artister av bästa kvalitet. Från olika genrer och bakgrund har de en sak gemensamt, de gör något jävligt bra. Och de älskar dumplings.

Skivan inleds med ett specialskrivet ledmotiv av Silverarken, toner för kommande härliga stunder på Bamboo Garden. Övriga medverkande är: Paresse, Molly Nilsson, Saigon, Veraluz, Bruno Hibombo, Penelope Strikes, Thomas Bush och Taxi Taxi.

Under kvällen den 28e mars spelar the Betlehem Beard Corporation live, Nicola Bergström Hansen visar ett interaktivt videoverk och Marlena Lampinen spelar skivor. Som vanligt serveras också rykande färska äkta dumplings från Södermalmsregionen och autentisk öl till fördelaktiga priser.

Disko Dumpling, Bamboo Garden
Åsögatan 120
28e Mars
19:00 - 00:00

Varmt välkommen!
/City, Serious, Flappi 

Inga kommentarer: