söndag 15 maj 2011

Nöjesguiden

En annan sak! Jag är Nöjesguidens nya moderedaktör. Första numret kommer i juni. Jag har blivit lovad att få göra vad jag vill. Ungefär. Hehe. Det ska bli kul. Vad vill ni läsa om egentligen?

Jag vill skriva om allt som ingen annan ids skriva om. Jag är inte ute efter att bli kompis med alla i modebranschen. Jag har aldrig varit mycket för det där med nätverkande ändå. Jag tror det är viktigt med en viss distans. Man måste vara lite av en ö för att ha rum att tänka. Och jag vill gärna vara en ö. En liten kärv men trevlig ö i någon älv någonstans. En sån med lite björkar och lysande orange hjortron på sensommaren. (skyller detta stickspår på jetlag)

6 kommentarer:

fröken lila sa...

jag vill gärna läsa om mode i olika sociala sammanhang, till exempel en belysning av vad folk väljer att ha pá sig till olika sociala eller kulturella tillställningar som teater, opera, olika sportarrangement osv. det tycke rjag är spännande, och det läser man ju iten sá mycket om. jag är ganska lite intresserad av high fashion saker och modevisningar, men vardagsmode, det intresserar mig verkligen.

och grattis till kul jobb!

Caroline sa...

Grattis, vad roligt! Älska även idén vara den ö som inte skriver medhårs. Kudos!

Anonym sa...

Gör något som inte handlar om trender, snälla! Gör något visionärsaktigt, någon som bygger mode på idèer och visioner istället för en massa kuksugande åt konsumenterna. Rick Owens! Ann D! Något hardcore.

it sa...

detta är SÅ BRA!!

svart salt sa...

vill så klart att du ska skriva om arbetsvillkoren och mer om varför ingen modejournalist vågar prata om arbetsvillkoren inom produktionen!

Moa sa...

Det här behövs verkligen! Gud, vad kul :) GRATTIS, Sanna!