söndag 4 april 2010

Rodeo snygg


Har förresten glömt tipsa om att finaste Benjamin tagit över Rodeo snygg. Ser fram emot en skönhetsbevakning som görs av en person som inte har ett oproblematiskt förhållande till smink!

6 kommentarer:

Anonym sa...

du börjar låta mer och mer som att du hatar tjejer och bloggtjejer. glöm aldrig att det fan inte var bättre förr.

Anonym sa...

jag har läst din blogg några gånger... efter det att du en gång skrev om mig, eller snarare om det jag gjort och även om vad några av mina kompisar gjort... Det var inte särskilt positivt det du skrev, om någon av oss..

Jag har märkt att det verkar vara ett återkommande moment på din blogg, att ha åsikter om saker och ting och då inte alltid positiva..

Jag har ingenting emot folk med åsikter, jag har själv en massa, men det får mig ändå att undra.. Vem är du egentligen? vad baserar du alla dessa åsikter på och varför tycker du att du har rätt att yttra dig på detta vis? Du ger sällan en förklaring till dina yttranden...

missförstå mig ej.. jag gillar din blogg, den är intressant och annorlunda.

Men det irriterar mig att så mycket irriterar dig och att du har ett behov av att berätta det utan att förklara dig.. I mina ögon gör det dig "mindre trovärdig"

Sanna Samuelsson sa...

Anonym 1: Det var klumpigt formulerat, absolut. Jag älskar ju tjejer. Det är faktiskt så. Jag gillar bloggtjejer också. Det är bara det att man blir så besviken ibland. Man hade hoppats att de här nya personerna som tog bakvägen in i medialandskapet skulle göra någon slags skillnad, förutom att de liksom har ett annat kön. Men det har inte riktigt blivit så. Kanske är detta ett stadium som kommer gå över. Kanske inte. Så ja, ibland lyser ett missnöje igenom, även om jag försöker att inte klanka ner på de som tillhör ens eget lag, eller vad man ska säga. Att säga att det faktiskt var sämre förr blir lite som att säga 'tänk på barnen i Afrika, de har inte ens någon mat' till någon som klagar på undermålig mat i skolan. Jag tycker att man måste få ha en åsikt om bloggtjejerna, även om de är tjejer, och således inte haft samma plats tidigare. Det blir problematiskt, jag vet. Ska försöka vara tydligare i framtiden. Tack för din kommentar!

Sanna Samuelsson sa...

Anonym 2: Det är absolut ett återkommande moment att jag har åsikt om saker och ting, och då ibland negativa. Jag är missnöjd med mycket. Jag tycker inte att vår tid, samhälle och medialandskap är det mest optimala. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det. Missnöje med sakernas tillstånd är väl det som för allting framåt, eller vad tycker du?

Däremot så har jag alltid aktat mig för personangrepp av något slag. Det jag har kritiserat på olika sätt har varit personer som gör något specifikt. Jag har kritiserat den verksamheten, som jag av skilda anledningar blivit besviken på. Det är svårt att kritisera bloggar och bloggare, eftersom de blandat verksamhet och person. Samtidigt måste man kunna göra det, eftersom de har makt i media. Har man många tusen läsare i veckan är man inget offer, och borde således kunna ta kritik.

Jag är helt för en diskussion, notera: ej bråk eller liknande, men det är aldrig någon som tar upp den sortens tråd. Anledningen till att just jag ibland tar upp sånt är att jag vill ha just det, ett samtal! Vad har vi bloggmediet till, vad kan vi göra? Varför skriver alla bara om sig själva? Det gör mig faktiskt lite provocerad, det finns så mycket annat! och då menar jag inte typ världssvälten, utan vad som helst.

Om jag har uttryckt mig hårt, har det aldrig varit i syftet att såra någon. Utan för att jag blir less på att ingen anstränger sig för att skriva om något annat, något nytt, som får folk att tänka till. Jag hoppas att det har framgått, och om inte så beklagar jag det.

Sascha sa...

"Vem är du egentligen?"


Hahaha. Dör.

Andreas sa...

Jag hejar på Sanna. Alla måste inte jämt vara så jäkla positiva.